Kennis maken

Beste kijker, leuk dat je geïnteresseerd bent in scouting!.

Wanneer je je aan wilt melden is het de bedoeling dat je eerst een aantal keer komt kijken om kennis te maken met de leiding en andere scouts voordat je de beslissing neemt om je in te schrijven.

Als je een keer wilt komen kijken naar hoe het er bij ons op de vereniging aan toe gaat klik dan op de link hieronder om contact op te nemen en een afspraak te plannen. In verband met een eventuele wachtlijst komt het wel eens voor dat dit niet direct het weekend erna is.

Kijkers contact formulier

Nadat je drie keer bent komen kijken is het tijd om de knoop door te hakken en de beslissing te nemen: "Ga ik op scouting of niet?"

Mocht je besluiten om niet op scouting te gaan dan vinden wij dat uiteraard jammer en dan wensen we je heel veel succes met het vinden van een andere leuke hobby.

Wanneer je hebt besloten om je aan te melden dan schrijf je je online via het inschrijfformulier in. Hier vul je essentiële informatie in die wij nodig hebben om een nieuw lid te registreren in onze online administratie. Ook wordt er gevraagd om de contributie te betalen. Dit bedrag bedraagt per maand:

  • € 16,- voor de bevers
  • € 18,50 voor de welpen
  • € 21,- voor de zeeverkenners

Nadat je je hebt ingeschreven is het de bedoeling dat je het gezondheidsformulier download vanaf de site en deze uitgeprint en ingevuld inlevert bij de leiding van jouw nieuwe speltak, zodat zij de nodige medische kennis over jou hebben om rekening te houden met eventuele speciale wensen of medische toestanden. Uiteraard gaat de vereniging zeer voorzichtig met deze informatie om en zullen deze formulieren niet met derden gedeeld worden!

Als laatste krijg je nog een mail van de vereniging met wat laatste informatie over bijvoorbeeld de aanschaf van een ScoutFit. Vervolgens zien we je graag bij de eerstvolgende opkomst als nieuw lid van onze vereniging!